De website thuiswerksollicitatiedienst is niet moeilijk na te gaan dat het behoort tot het Lvow Nijmegen, van de directeur Jody de Graaf. Lvow Nijmegen bezit o.a. www.direct-thuiswerk.nl waar onnoemelijk veel klachten over zijn op internet en waar wij van Meldpunt Thuiswerk letterlijk overstelpt worden met klachten. Veel mensen weten namelijk niet dat www.direct-thuiswerk.nl ook behoort tot het Lvow en dat geldt voor www.thuiswerk.tv en de net geopende website thuiswerksollicitatiedienst.nl. De naam thuiswerk sollicitatie dienst is al bekend van www.thuiswerk.tv die de naam al een tijdje draagt en zodoende 'peace of cake' is te weten dat de nieuwe website ook daartoe behoort en uiteraard de vele overeenkomsten op de site van thuiswerk.tv en thuiswerksollicitatiedienst.nl omdat ze weliswaar met een andere lay-out dezelfde vacatures uitbesteden als 25 euro per mail verzenden en badeendjes, vliegenmeppertjes, vogelfluitjes, etc, suggereren uit te besteden.

De nieuwe website is tegelijkertijd ook bedoeld het 'imperium' Lvow Nijmegen uit te breiden en zo meer omzet te genereren met beloftes als meer thuiswerk dan vraag en overal in Nederland wordt het thuisgebracht en weer opgehaald...

Als het Lvow c.q. www.thuiswerksollicitatiedienst.nl echt zoveel mensen aan het werk kunnen helpen of anders pogen dat te doen, waarom komen zij dan niet in aanmerking voor het Keurmerk Thuiswerk?
Dat zou er anders dik bovenop liggen. Nee, Lvow en de dochterbedrijven zullen door de enorme klachtenstroom daar nooit voor in aanmerking komen.

Aan de andere kant als er mensen zijn die daadwerkelijk thuiswerk hebben gekregen, kunnen ons daar ook op attenderen en eerlijk is eerlijk, dat zullen wij dan
ook melden, maar tot nu toe zijn het letterlijk honderden en honderden klachten over lange wachttijden of thuiswerk abonnementen a 14.50 per maand binnengekomen en in eerste instantie vermelden op de website de vacatures gratis te mogen inzien, je wel je bankrekeningnummer moet achterlaten om je zogenaamd gratis aan te melden en ook in de veronderstelling bent dat het ook echt gratis is, en een dag later al het eerste bedrag van 14.50 is afgeschreven en sommigen het maar laten gaan en na 4 keer afgeschreven te zijn nog geen telefoontje of mailtje te hebben gehad. Dat zijn de honderden klachten die wij al hebben binnengekregen en een heel klein deel selectief hebben geplaatst.

Overigens is te zien op www.thuiswerk.tv en af en toe ook op www.thuiswerksollicitatiedienst.nl dat er een storing is met het Belgische 0903 telefoonnummer wat zij gebruiken, maar dat gaat uiteraard om het feit dat de Belgische toezichthouder een limiet van 10 minuten heeft ingesteld om zo de lange wachttijden te voorkomen. Want na 10 minuten wordt automatisch de verbinding verbroken is voor zo'n bedrijf als het Lvow is dat niet luctratief meer en daarom zo de tekst te hebben geplaatst. Er is helemaal geen storing. www.thuiswerk.tv opereert overigens met het volgende Belgische 0903 nummer 0903-40131, wat na ingrijpen van de Belgische overheid de kop is ingedrukt. Jammer voor het Lvow, maar goed voor de Belgische consument en daarom de tekst:
het nummer in België is wegens een storing tijdelijk niet bereikbaar


Hoofdpagina