Er komen de laatste tijd zoveel klachten over www.thuiswerkpaleis.nl binnen, dat we maar hebben besloten hier een aparte pagina voor te openen. E-mails verzenden per mail kan nooit op een eerlijke manier 15, 20 of 30 euro opbrengen. Zelfs geen 5 euro per mail, want dan zou heel Nederland er wel mee aan de slag gaan. Slogans als 90.000 per maand is niet eens noemenswaardig over te hebben. Ook 1000 per maand niet. We willen allemaal goud geld verdienen, en dat is maar voor zeer kleine doelgroep weggelegd.

(1) thuiswerkpaleis

na dat ik 20 euro heb moeten betalen via ideal betalig naar rekining nummer 515071439 niets meer vernomen maar na zo veel meldingen zou ze kunnen paken via het rekining nummer het is toch te achterhalen H.T

(2) www.thuiswerkpaleis.nl

Zij gaven aan dat ik een startpakket nodig had om thuis te kunnen werken. Ik zou dan alleen maar emails die ik van hun opdrachtgevers zou krijgen hoeven te verwerken. Dit zou mij 30 euro per mail opleveren. Echter hebben zij mij hiermee misleidt. Het komt er namelijk op neer dat ik zelf op zoek moet gaan naar andere mensen om die dan ook te misleiden met hetzelfde verhaaltje. Anders kan ik nooit emails verwerken, omdat ik er zelf eerst voor moet zorgen dat ik uberhaupt emails krijg.
Piramide met e-mails verzenden
Hoofdpagina