(1) emailservice24.nl en Get Easy Online Cash met KvK nr 39101549 dit zijn2 bedrijven voor het ontvang-en van emails -behandelen en weer terugsturen, €25,= voor een E-boek en per email ook ca.€ 25,= u zegt geef nooit je rekeningnum- mer door aan de thuiswerk , hoe ontvang je dan geld? voor welke organisatie kun je wel werken, op welke site kun je voor bona-fide werkgevers wel terecht? we willen graag thuiswerk doen zoals emails ontvangen, verwerken en terugsturen. Hoe moeten we nu dan handelen voor thuiswerk?

(2) emailservice24.nl

Netjes betaald voor het startpakket, dat NIET werkt. Drie keer een mail verstuurd, GEEN ANTWOORD. Het is triest, dat mensen op zo'n lage manier geld willen verdienen.

(3) emailservice24.nl

Het wordt de hoogste tijd dat deze misleiding op de t.v. flink onder de loep wordt genomen, zeer spoedig!

(4) Op de website van emailservice24.nl staat vermeld dat er geen addertjes onder het gras zitten, maar dat is niet waar. Je wordt gevraagd om producten op internetsites te koop aan te bieden en soms zijn daar zelfs kosten aan verbonden. Het is allemaal zo vaag die informatie die je krijgt en ik zag dat een e-book dat ik te koop aan zou moeten bieden, gewoon gratis te downloaden is op internet!!! Ik voel me echt bedrogen na 15 euro geinvesteerd te hebben. Stelletje oplichters.

Gedupeerd door: 25 euro per mail verdienen


Reactie het Meldpunt Thuiswerk

als eerste betreffen dit piramide bedrijven wat het puur moet hebben van mooie slogans als ''veel geld verdienen met mooi computerwerk of betrouwbaar administratief werk aangeboden, 300 per dag, etc. U betaalt een x-bedrag, u krijgt informatieve informatie-,E boek via mail of per post thuisgestuurd met de mededeling hetzelfde te doen als uw voorganger en zo onbewust meedoet met het bekende piramide systeem, wat overigens verboden is in Nederland, maar op grote schaal gedoogd wordt. Wat wel legaal is en eerlijk thuiswerk betreft, is b.v. data-entry (gegevens invoeren en daar een leuke bijverdienste (paar honderd euro per maand) aan over kan houden of erg gewild inpakwerk. Ook daarmee kunt u een paar honderd per maand mee verdienen, maar is hard aanpoten en geen snel rijk worden methode.

U meldt ook hoe te handelen met bank of girorekeningnummer door te geven?
Eerst daadwerkelijk werken c.q. thuiswerk krijgen en dan uiteraard uw rekeningnummer doorgeven of laat het zwart op wit zetten dat er geen geld wordt afgehaald inplaats van gestort!

U vroeg ook naar bonafide bedrijven en daar hebben wij een witte lijst van.
Helemaal alles uitsluiten kan niet, maar vernemen wij praktijken van de bedrijven die op de witte lijst staan, wat het daglicht niet kunnen verdragen-,
abonnementskosten of getarifeerde wachtijden en of
niet serieus bezig zijn mensen te helpen en allen bezig zijn zichzelf te verrijken,
wordt het Keurmerk Thuiswerk
ontnomen en wordt daar vervolgens melding van gemaakt.
Hoofdpagina