direct-thuiswerk.nl (Lvow) hard op weg om honderden mensen zwaar te duperen

direct-thuiswerk.nl biedt volgens eigen zeggen veel productiewerk uit als kaarten vouwen, flessen bestickeren, etc, maar eerst moet u diep in de buidel tasten en een keuze uit 2 pakketten maken. Goedkoopste pakket kost 9,50 per maand en dan moet u wel genoegen nemen met 2 rode kruizen zoals geen recht op restitutie, mocht het fout gaan en het tweede pakket a 14,50 euro per maand zit u volgens thuiswerk-direct op rozen en dan heeft u ook recht op restitutie. www.lvow.nl is het moederbedrijf van www.direct-thuiswerk.nl.

direct-thuiswerk.nl refereert letterlijk aan www.lvow.nl, www.thuiswerk.tv, www.thuiswerksollicitatiedienst.nl, Aktiva b.v. Nijmegen, Decodata b.v., Tecstar B.V., L.D.L. (Live Doorschakel Lijn B.V., Rinkel B.V. en een dozijn meer, zie ook artikel nieuwslog.nl www.direct-thuiswerk.nl had beter de domeinnaam www.gelijkmaandelijkseafschrijvingengeenthuiswerk.nl kunnen nemen.

Tekst en garantie logo op absoluut thuiswerk voor iedereen waar direct-thuiswerk.nl u mee over de streep probeert te trekken, zie tekst in het rood weergegeven.

Er zijn in Nederland veel spelers op de thuiswerkmarkt die u gouden bergen beloven, maar dit uiteindelijk niet waar kunnen maken. Om ons te onderscheiden binnen deze markt bieden wij u alle benodigde bescherming met onze thuiswerkgarantie.

Direct Thuiswerk heeft zich reeds in haar succes bewezen. Het is de meest effectieve manier voor thuiswerkers om snel te kunnen komen tot het gewenste resultaat.

Door ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers in heel Nederland, zijn wij in staat iedereen thuiswerk aan te bieden. Dit kunnen wij garanderen, omdat wij op dit moment een overschot hebben aan thuiswerkjobs ten opzichte van het ingeschreven aantal thuiswerkers.

Wat wilt u doen?
Voor meer melding of tips over dit 'bedrijf' click hier.

Beste Meldpunt.BELANGRIJK BELANGRIJK. Ik ben Agnes en heb vrijdag een berichtje gestuurd dat ook ik gedupeerd was door direct-thuiswerk.nl Ben alle minut naar de bank gegaan.En vanmorgen stond al het geld dat ze er afgehaald hadden weer netjes op mijn bank rek.En was de rek. van thuiswerk geblokkeerd.Beste Meldpunt misschien kunnnen jullie er voor zorgen dat dit bericht boven aan komt te staan of op een plek waar mensen veel kijken.Ik begrijp dat veel mensen niet begrijpen dat je naar de bank kunt gaan en je geld terug laten vorderen.Er moet wel bij dat ze de afrekeningen kunnen laten zien waar het om gaat bij de bank.Bij de bank is het zo gepiept.En je hebt je zuur verdiende centjes weer terug.iS DAT BELANGRIJK OF NIET.

We adviseren u zo of zo te storneren en de volgende incasso te blokkeren. Informeer bij uw bank. Als er meer dan 1 maand is verstreken, kunt u ook tegen uw bank zeggen dat het om een ongeldige incasso gaat. De beste en veiligste manier is gewoon helemaal nooit een bankrekeningnummer doorgeven.
U hoeft zich niet te schamen, want alleen al op Thuiswerk.blieb.nl zijn bijna 80 reactie's van gedupeerden binnengekomen.
Meld het ook bij de afdeling fraude bij uw bank.

(1) Beste meldpunt,

Ook ik ben er ingetrapt bij Direct thuiswerk. Op een geraffineerde manier (gratis inschrijven) waar ze om een bankrekening vroegen was ik zonder vooraf geinformeerd te worden al de klos want ik kreeg ineens een bericht dat via triple Deal payment Service er maandelijks een bedrag van Euro 14,50 van mijn rekening wordt afgeschreven. Dat is inmiddels gebeurd maar ik heb dit direct laten storneren en zal vandaag de bank vragen om een bloklade in te voeren voor Triple Deal Paymant Service.

Bah: wat een stel vieze gore oplichters.

(2) Ook ik ben getrapt in dit bedrijf en me opgegeven voor thuiswerk. Maandelijks wordt er nu € 14,50 afgeschreven. Omdat ik totaal geen werk via hen krijg aangeboden heb ik eind november een brief naar Nijmegen gestuurd, maar in december wordt er weer € 14,50 afgeschreven. Ik dus op 27 december weer een brief geshreven om het te annuleren.
Maar nu is eind januari en eind februari € 14,95 afgeschreven.
Hoe kom ik hier vanaf !!!
Wat voor stappen moet in nemen om mijn geld vanaf december 2007 terug te krijgen.

(3) Geachte heer/mevrouw,

Ik heb mij vanmorgen geregistreerd op www.direct-thuiswerk.nl . Heb gelukkig nog niet gekozen voor één van de 2 pakketten die ze aanbieden, maar

wel bij de registratie mijn adresgegevens en bankrekeninggegevens achter gelaten. Kan ik mijn registratie nog

ergens verwijderen???

Ben ik erin getrapt en gaan ze nu geldbedragen incasseren???

Hoop dat u mij kan helpen!

Met vriendelijke groet,

J. M*****

4) Commentaar: ik heb me opgegeven voor www.direct-thuiswerk.nl

en ik heb inmiddels al 2 keer 14.50 euro betaald voor die nep garantie van hun, maar ik heb nog steeds geen werk.

ik hoop dat hier wat aan gedaan wordt, ook voor de andere mensen die gedupeerd zijn.

Groetjes John.

andere genomineerde:
Direct-thuiswerk


Er is al enekele keren geld van mijn rekening gehaal maar thuiswerk ho maar dus bij deze zeg ik mijn lidmaatschap op en kan er geen geld meer van mijn rekening gehaald worden.


Ik laat het rekening nummer blokkeren voor
www.direct thuiswerk.nl

(5) Commentaar: Doordat ik zoek was naar thuiswerk ben ik via internet in contact gekomen met direct thuiswerk. Na mijn inschrijving gedaan te hebben, waar ik dan ook mijn bankrekeningnumer heb doorgegeven ben ik akkoord gegaan met 1 maand een automatische incasso van 14,50 euro.Na anderhalve maand had ik nog steeds geen werk aangeboden gekregen.Vervolgens kwam zag ik op mijn bankafschrift dat er de volgende maand weer een bedrag van 14,50 euro was afgeschreven waar ik geen toestemming voor heb gegeven. Na onderzoek gedaan te hebben op internet ben ik er achtergekomen dat dit bedrijf zich met oplichtingspraktijken bezig houdt en er al meer dan 80 gedupeerden zijn die het zelfde verhaal als mij vertellen. Naar mijn mening kunnen deze praktijken niet doorgaan en probeer dan ook alles te gaan ondernemen om dit stop te zetten.

Gedupeerd door: Maak hier uw keuze

andere genomineerde:
www.direct-thuiswerk.nl

(6) Ook ik heb voor mijn moeder ingeschreven op www.direct-thuiswerk.nl Met 1 klk op 1 knop was er ineens Euro 14,50 afgeschreven van mijn rekening. Wat een schoften. Ik heb hun gemaild, want er staat nergens een telefoonnummer. Doodleuk mailen ze dat je bent uitgeschreven, maar mijn geld terug krijgen ho maar. Ik eis dat geld terug.

Mensen trap er niet in.


(7) Geachte heer/mervrouw,

Ik had een vraagje: Ik heb me gratis geregistreerd bij
direct-thuiswerk, maar heb verder niet één van de paketten gekozen. Ik heb wel mijn bankrekeningnummer geschreven en ik merk nu pas dat dit best wel dom van me was. Daarna las ik iets over het verwijderen van mijn registratie, hiervoor moest ik mijn vraag of iets dergelijks opsturen en ik heb gezegd dat ik graag mijn registratie wil verwijderen. Dit heb ik allemaal vandaag gedaan en heb verder nog niks van hen gehoord. Ik vroeg me af of dit wel een probleem zal opleveren en dacht misschien weet u wel een raad.

Alvast heel erg bedankt.


(8) Bij mij is er 14,50 afgeschreven ik wilde alleen mijn mail bekijken
Ik ga morgen naar de bank terugvorderen en dat het oplichters zijn
Ik wilde een mail sturen maar krijg het terug de mail
Wie weet het email van die thuiswerkjobs


(9) Commentaar: Ik weet niet of dit fout gaat lopen.Zonet bezocht ik de site van
direct-thuiswerk en heb mijn account aangemaakt en mijn bankrekening ingevuld ik vond het raar maar goed vooruit met het thuiswerk.Achter af bleek dat ik een maandabonnement most nemen om inzage te krijgen op enkele vacatures. ik heb dit niet ingevuld!.Ik las zonet op jullie forum dat deze een van de dubieuze bedrijven zijn.Ik heb totaal spijt van wat kan ik nog meer doen?


(10) Van mijn rekening is 14,50 euro ongevraagd afgeschreven.en wil dit graag terug. Ook ik
heb mij natuurlijk laten bedonderen en inmiddels contact opgenomen met mijn bank
om dit te laten stoppen. Hoe krijg ik mijn geld weer terug?


(11) Commentaar: Ik heb verdorie ruim 3 maanden betaald aan dit rot bedrijf om een kleinigheidje te kunnen
bijverdienen maar nooit werk thuis gekregen.
Nadat ik gemaild had zeiden ze dat ze er ook niets aan konden doen omdat ze niet de "bedrijven voor mij
konden laten kiezen ipv van een ander
Ben blij dat ik al na 3 maanden besefte dat het op niets zou uitlopen en dus alles stopgezet!!!

direct-thuiswerk.nl

(12) Hallo,

ook ik ben een van de gedupeerden!

Ze schrijven maandelijks 15euro van mijn rekening af.
En ik kan het niet stop zetten. Alleen als ik dood ga of fait ben.
Wat een onzin!!!!! ik ben woedend!

En als ik het stop zet bij de bank zijn ze gemachtigd 2%rente te vragen.
straks moet ik meer gaan betalen?!!!!

AUB help mij !!! En voorkom dat anderen in de zelfde situatie terecht zullen komen.

Gedupeerd door:
www.direkt-thuiswerk.nl

(13) Commentaar: Ik ben er ook ingetrapt, mijn eigen schuld, er word vaak gewaarschuwd, maar als je net als wij een uitkering hebt,dan tuin je erin.
Gisteren kwam ik erachter dat er weer 14.50 euro was afgeschreven en ik heb de bank gebeld, om het geinde bedrag terug te halen en het stop te zetten.
Mijn bank zei dat ik aangifte moest doen via computer van oplichting en dat doe ik dus ook.
DOE OOK AANGIFTE EN EIS UW GELD TERUG VIA DE BANK.

Gedupeerd door: www.direct thuiswerk.nl

(14) Commentaar: Ik heb alleen maar gekeken naar wat voor een mogelijkheden er waren en bewust geen bankrekening opgegeven (hoe komen ze hier aan)en ook geen toestemming gegeven omdat ik eerst wilde weten of het wel zinvol was om iets te nemen.Het is ombeschoft om dan maar gelijk 14,5 euro van je rekening af te halen waar ook ik niet om heb gevraagd.Hoe kan ik dit terug vorderen
mvrgr J. de J.

www.direct-thuiswerk.nl

(15 A) Goedenmorgen,
Tijdens het surfen op internet kwam ik ook op de site van
direct-thuiswerk.nl terecht. Na het gedeeltelijk invullen van het formulier zag ik dat het me geld ging kosten om in te schrijven en ben toen gestopt, echter tot mijn verbazing zag ik dat er toch 14,50 van mn bankrekening was afgeschreven.
Na deze constatering heb ik direkt de bank opdracht gegeven de afboeking te storneren en het rekeningnummer te laten blokkeren.
Ik adviseer een ieder dit te doen en hoop dat bijvoorbeeld de ombudsman hier een zaak van maakt.

(15 B) Door de bank is inmiddels de boeking gestorneerd en heb de rekening laten blokkeren
Het betreft hier een overboeking naar:
ST FOUND DOCDATA PAYME 55.69.77.556 pid172685809T
DIRECT THUISWERK
Ik zou alle banken adviseren geen automatische overboekingen van deze firma te accepteren.
Hoe kunnen ze in godsnaam met alleen je rekeningnummer een overboeking laten doen.

Met vriendelijke groet
hans

(16) ik heb vanmorgen het bedrag inderdaad door de bank laten storneren en tevens de bank opdracht gegeven om mijn rekening nummer te laten blokkeren zodat men daar niet bijkan met hun rekening nummer.
Tip van de bank is dat men met een ander nummer alsnog geld van mijn rekening af zou kunnen halen en zoja dan weer actie ondernemen als boven.De bank vond een kaart opsturen zelf al niet afdoende en niet nodig.Tevens heb ik hun eigen opzeggings brief met een begeleidend schrijven aangetekend met terugmelding opgestuurd naar Nijmegen.In geval van nood heb ik een bonds advocaat achter de hand.

(17) Commentaar: Er wordt maandelijks 14,50 afgeschreven voor iets waar ik geen toestemming heb gegeven!! Gedupeerd door:
Direct Thuiswerk


(18) Geacht meldpunt,

Ook ik ben als vele voor mij erin gestonken, ik heb de 14.50 euro gestorneerd en zal ook de Postbank hierover inlichten.
Ik kan momenteel niet over mijn internetadres beschikken, mijn 1 e computer heeft een hardnekkig virus opgelopen
word inmiddels nageken, maar zou wel graag u mail willen blijven ontvangen over die firma
DIRECT-THUISWERK.
hopelijk is mijn mail adres snel gerepareerd.

(19) Ook ik ben er ingetrapt bij
Direct thuiswerk. Op een geraffineerde manier (gratis inschrijven) waar ze om een
bankrekening vroegen was ik zonder vooraf geinformeerd te worden al de klos want ik kreeg ineens een bericht
dat via ideal er maandelijks een bedrag van Euro 14,50 van mijn rekening wordt
afgeschreven.
ik wil het terugkrijgen, gebeurt dat door jullie…?

(20) Geachte heer, mevrouw,

Ik sta bij
direct-thuiswerk.nl ingeschreven. Graag zou ik me daar willen laten uitschrijven.
Op welke manier is dat mogelijk?

Alvast bedankt.

Groet,
Monique

(21) Commentaar: Ik probeer al enkele maanden mijn betaling stop te zetten via
www.direct-thuiswerk.nl
maar krijg geen enkele reactie van hun terug.
Ben nu met mijn bank bezig om te kijken of ik al die maanden weer terug kan krijgen.

Gedupeerd door:
www.direct thuiswerk.nl

(22) Commentaar: ik wil hier een klacht brengen van direct-thuiswerk,heb gisteren op mijn bankrekening gekeken en zag dat er 14.50 euro af was wan thuiswerk,ik heb geen volmacht gegeven aan hun en is het daarom zonodig om gelijk je rekening telaten plunderen. een pakt heb ik nooit gehad
het zijn oplichters als je het zo leest op site waar ik naar gekeken heb heb wat kan ik doen of eventueel een klacht bij de politie doen ik wil er ook me advokaat op zetten ik ben niet de enigste het geld moet ik terug hebben
ik ga ook niet naar de winkel zonder tebetalen

Gedupeerd door: www.direct-thuiswerk.nl

(23) Commentaar: Ik voel me gedupeerd, omdat Direct thuiswerk, Aktiva bv. Nijmegen, zonder mijn toestemming gebruik maakt van een incassoregeling via mijn banknr.
gebruik maakt van mijn bankrekeningnr. Het thuiswerk wilde ik verichtten om mijn studerende dochter financieel te steunen. Nu kan ik haar niet financieel ondersteunen, wordt gestraft voor mijn vertrouwen in het thuiswerk en moet mijn dochter alsnog een studiefinanciering aanvragen.

(24) Commentaar: stelen van mensen die het geld hard nodig hebben ..........

Gedupeerd door:
direct thuiswerk

(25) Commentaar: Er wordt iedere maand steeds €14,50 afgeschreven van mijn rekening door direct thuiswerk. Ze beloven me opdrachten maar ik hoor er helemaal niks meer van. En ik wil het dus stop zetten, maar heb geen adres helemaal niks. Hoe kom er vanaf?

Gedupeerd door:
direct thuiswerk

(26) Commentaar: heb mijn rekening nr doorgegeven 5minuten later lees ik jullie bericht over oplichting heb verder niets gedaan dan alleen mijn reknr doorgegegeven zal morgen meteen naar de bank stappen voor een ongeldige incasso wat een schoften!

Gedupeerd door:
www.direct-thuiswerk.nl

(27) Commentaar: ik ben bedrogen door direct thuiswerk ik heb mij gratis aangemeld zoals ze dat mooi zeggen maar nu is er toch 14,50 euro van me rekeing afgehaald.
ik weet ben zelf dom geweest om me rekeing nummer te geven daar heb ik nu ook echt van geleerd maar kan nu neregn vinden waar ik me kan afmelden.
Ze reageren nergens op.
ben heel bang dat dit me veel geld gaat kosten

Gedupeerd door:
direct thuiswerk

(28) Elfi

Gedupeerd door:
direct-thuiswerk

(29) Commentaar: Ik heb toestemming gegeven om eenmalig geld af te schrijven van 9.50 euro.
Na overleg met mijn man heb ik dit weer onmiddelijk ingetrokken. Toch werd
die maand geld van mijn rekening afgeschreven en vervolgens een maand
later weer 9.50. Dus 19 euro voor helemaal niks. Hopelijk houden de af-
schrijvingen nu op.

Gedupeerd door:
direct-thuswerk.nl

(29) Commentaar: dat direct thuiswerk haalt idere maand 14.50 van mn rekening en ook om de zoveel tijd 49,99.
ik hoop dat ze gouw worden ingerekent die stelletje laaielichters dat het zijn

Gedupeerd door:
www.direct-thuiswerk.nl

(30) Commentaar: Mijn zoon is ook opgelicht door dit bedrijf!

Gedupeerd door:
Direct-thuiswerk

(31) Commentaar: Het is te idioot voor woorden dat dit kan op deze manier,
en dit bedrijf nog door kan gaan na zoveel klachten!!
Ik heb me op 10 November
GRATIS LATEN REGISTREREN (dus niet),
om alleen wat meer informatie over thuiswerk te krijgen.
Toen ik er achter kwam dat ik nu elke maand een bedrag van 14,50
moet gaan betalen, heb ik meteen een mail gestuurd dat ik mijn
pakket/aanmelding wil opzeggen. Ook heb ik de volgende dag
direct een brief verstuurd, maar geen reactie gehad.
De volgende dag is het bedrag al van mijn rekening afgeschreven.
Ik snap niet dat zoiets mogelijk is!!!

Word hier wat mee gedaan? Kan ik wat doen?

Gedupeerd door
direct-thuiswerk.nl

(32) Commentaar: Inschrijf geld betaald nooit werk ontvangen!

Gedupeerd door
www.direct-thuiswerk.nl

(33) Commentaar: zonder toestemming maandelijks een bedrag van mijn rekening

Gedupeerd door:
direct thuiswerk
direct thuiswerk

(34) Commentaar: Er wordt steeds 14,50 afgeschreven. Geen aanbiedingen ook al schrijf je op alles in. Ondanks garantie geld terug indien geen werk, wordt er niets teruggestort.

Gedupeerd door:
direct-thuiswerk.nl

(35) Commentaar: kunt u mij helpen om hier van af te komen ik ben bedondert door direct thuis-
werk
want ik wil thuis werk en er is bij mij zonder dat ik het gevraagt geld
van mij rekening afgeschreven terwijl ik geen werk van hun heb help help
hopende u voldoende te hebben ingelicht.

Gedupeerd door:
direct thuiswerk

(36) Commentaar: Veel beloven, niks krijgen. Vuile oplichters

Gedupeerd door: Direct Thuiswerk

(37) Commentaar: bij deze wil ik hierbij reageren op deze oplichtersbende
bij mij hebben ze 2 keer 1450 van mn bankrekening gepikt
ben hierdoor zeer gekwetst
hopekij word hier snel wat aangedaan in de plaats van dat je wat meer wil verdienen pikken ze geld van je af
dit is zeer asociaal en brutaal waar halen ze het lef vandaan.

ops direct thuiswerk

Gedupeerd door: stfound doc data payment

(38) Commentaar: er is geld van mijn rekening afgehaald waar ik nooit om gevraagd heb!!!

Gedupeerd door:
TDPS
DIRECT-THUISWERK
TDPS
DIRECT-THUISWERK
TDPS Direct Thuiswek

(39) Commentaar: Ik wou graag weten ik heb mijn rekening nummer en naam enzo afgegeven op de direct thuiswerk site maar ik heb nog geen pakket uitgekozen word er dan nu tog elke maand een bedrag van me rekning gehaald?

Gedupeerd door:
Direct thuiswerk

(40) Commentaar: Ik was vandaag aan het surfen op internet en kwam bij de site van direct-thuiswerk.nl. Ze vroegen om mijn bankgegevens. In eerste instantie wou ik het niet doen, maar omdat ik al zolang op zoek was naar thuiswerk dacht ik: laat ik het een keer proberen. Nadat ingevuld te hebben bleek dat ik een pakket moest kopen. Ik heb dat niet gedaan. Heb me direct afgemeld, omdat ik spijt had dat ik me bankgegevens heb gegeven. Ik ben verder gaan surfen en kwam op deze site. En ik schrok. Ik heb gelijk melding gemaakt bij me bank. En als ze ook maar iets afschrijven laat ik het gelijk stoneren en blokkeren. Maar ik vind het belachelijk dat dit mogelijk is zonder dat je er toestemming voor geeft. Ik heb me lesje wel geleerd, Maar in iedergeval bedankt voor deze site.

Gedupeerd door:
direct-thuiswerk.nl

(41) Commentaar: Ik heb me gister aangemeld op de site van direct-thuiswerk.nl.
Echter wist ik toen niet dat dit oplichterij was.
Omdat ik wel serieus naar thuiswerk opzoek ben en de site me goed leek.
Heb ik gekozen voor een GarantiePakket van 14.50 die de dag erna van mijn rekening af is geschreven.
Helaas kwam ik de dag erna op deze site terecht en kwam ik tot mijn grote schok erachter dat dit niet juist zit.
Ik ga morgen naar de bank en laat mijn geld terugvorderen en het rekeningnummer blokkeren.
Ook ga ik vermoedelijk naar het politiebureau of iets wat me kan helpen om deze onzin stop te zetten.

(42) Commentaar: ze schrijven steeds te onrecht geld van min rekening af ,ik had mij opgegeven om geld te verdienen ik hop dat ze dit niet meer doen.als ik dit had geweten had ik mij niet aan gemeld.

Gedupeerd door: geld afgeschreven van mijn bankrekening

(43) Commentaar: Heb mij aangemeld voor thuiswerk bij deze organisatie en er werd direct € 14.50 van mijn rekening afgeschreven, terwijl dit nergens in de voorwaarden word verteld.
Ga morgen deze mensen 'n aangetekende brief sturen en ga met mijn bank praten over stornieren en blokkeren van de MAANDELIJKSE bijdrage, waarvan ik NIET op de hoogte was.
Ben helaas zo dom geweest om mijn rekeningnummer in te vullen , heb echter NOOIT toestemming gegeven voor automatische incasso !
Wat moet ik verder doen ?
Ga ook aangifte doen bij de politie want dit is pure oplichting !!!!

Gedupeerd door:
www.direct-thuiswerk.nl

(44) Commentaar: Hallo,
Ik ben ook door
Direct-thuiswerk in de zeik genomen, ik had mij ingeschreven en verdr nog geen opdrachten
gehad!!Eigenlijk zocht ik een tijdelijke baan, omdat ik 3 maanden vrij was van mijn werk,
vanwege winterperiode(werk op een strand tent!).
omdat ik ondertussen toch een andere baan had gevonden(via een uitzendbureau) keek ik niet meer om naar dat thuiswerk gedoe.
Het valt me nu pas op dat ik ook helemaal niks meer van ze heb gehoord, qua mail of brief?!

Maar ik ging even op postbank internetbankieren kijken of me geld van me huidige baan al gestort was, en toen zag ik dus dat er 14,50€ voor
Direct-thuiswerk
afgehaald was, dus ik ging inderdaad naar die website toe, en kon ook geen telefoonnummer of contact vinden!!
Werk steeds chagarijniger natuurlijk, ik dacht nu halen ze geld eraf, terwijl ik er nooit wat van hoor!
Toen ging ik via google naar contacten zoeken van
Direct-thuiswerk, en toen kwam ik achter deze site,
las dat er al meer mensen opgelicht zijn, en dat sommige mensen ook niet weten hoe dit opgelost kan worden!!

Wat ik nu heb gedaan, is mijn bank opgebeld, Postbank, en heb die opdracht van die 14,50€ terug laten halen, dus dat word nu terug gestort op mijn rekening, en ik heb
dat rekening nummer van Direct-thuiswerk laten blokkeren, Dat is namelijk mogelijk!!
Zo heb ik dus voor mekaar gekregen dat hun zowiso geen geld meer van mijn rekening af kunnen halen!
Misschien dat ik zo mensen help met een oplossing!! ik hoop in iedergeval dat er niet meer mensen in zullen trappen!

En anders moeten we misschien maar naar de politie!Want het zijn gewoon vuile oplichters!
En die moeten gestopt worden!!

Als mensen nog vragen hebben mogen ze me mailen: klik hier
onder vermelding van Rachel.


(45) Commentaar: ik zocht thuiswerk en was altijd voorzichtig met mijn banknummer door te geven er was geen informatie dat ze elk maand 14.50 euro opnemen vanaf oktober nu twee keer een brief geschreven maar helemaal niks aub help me zodat ik ervan af kan ik hoef het niet meer ik voel me zo stom terwijl ik altijd voorzichtig ben dank u

(46) Commentaar: Ook ik kan me in het rijtje aansluiten. Er is nu 3 x 14,50 afgeschreven. Opzeggingsbrief helpt niet. Ik ga het geld storneren en de rekening blokkeren. Maar kunnen ze dan geen stappen ondernemen en het geld via gerechtelijke weg vorderen?
Graag jullie reactie. Heb geen zin in nog meer shit.

Gedupeerd door:
Direct Thuiswerk

(47) Commentaar: 3 keer is van mijn bankrekening 14.50 afgeschreven zonder mjin toestemming.ik heb ook geprobiert met hem kontakt te neemen maar het lukt mij niet.

(48) Ook ik ben er ingetrapt door zònder alle kleine lettertjes door te lezen me aan te melden en nog stommer mijn bankrekeningnummer in te vullen , verwachtende dat dit nodig was voor uitbetaling van gedane thuiswerkklussen.
Binnen 24 uur was 'n bedrag van € 14.50 afgeschreven en dit gaat voortaan iedere eerste van de maand gebeuren ?
Heb direct per mail mijn bank opdracht gegeven e.e.a. te strorneren en ga a.s. maandagmiddag naar de bank om incasso's van dit bedrijf te laten blokkeren.
Rekeningnummer van deze ploerten is : 55.69.77.556 t.n.v.
ST FOUND DOCDATA PAYMENT
Wat raad U mij verder aan want ik wil hier van af..............

(49) Commentaar: Ingetrapt - voor "een eenmalige afschrijving". Maar ik heb gemerkt dat ze al v.a. november 2008 maandelijks 14,50 euro van mijn rekening afschrijven. Ik ga morgen mijn rekening blokkeren en de betragen laten storneren.

Gedupeerd door:
direct-thuiswerk

(50) Commentaar: Domeinnaam direct-thuiswerk.nl (verwijderd).


(50) Commentaar: Ik heb mijn overeenkomst nog niet bevestigd of er word al € 14,50 van mijn girorekening afgeschreven door Direct-thuiswerk. Ik maak er werk van.

(51) Commentaar: Omdat er iedere keer uit het niets zomaar verschillende bedragen van mijn rekeningen word gehaald. ik
baal hier enorm van! verder wou ik wijzingen op de site doorgeven, dit kon niet. moest je eerst een vraag sturen
naar ze. toen dacht ik, dan beeindig ik de regristratie wel. ook dit kon niet, moest je weer eerst
een vraag naar ze sturen. Heel apart allemaal, vanaf dat moment had ik meteen in de gaten
dat ik opgelicht ben, en dit nog steeds gebeurd. ik heb mijn geld hard nodig en wil
dat hier een eind aan komt. het is bijna weer zover en ze halen het bedrag er weer af
ik wil dat het ophoudt.

Gedupeerd door:
direct-thuiswerk.nl

(52) Commentaar: Ik lees veel Slecht verhalen erover en ik heb me ook aangemeld en heb vervolgens ook nog geen werk gehad. Ik heb alles laten blokeren en kunnen niks meer van mijn rekening afhalen. Ik heb aangifte gedaan en ze gaan het in behandeling nemen. Ik hoop dat er niet meer mensen gedupeerd worden. Ik hoop dat het voor iedereen lukt het geld terug te krijgen en dat we met ze alle hun kunnen laten stoppen.

Gedupeerd door
: www.direct-thuiswerk.nl

(53) Commentaar: hallo, Helaas ben ik als zovelen erin getrapt om mij Gratis te laten inschrijven bij Direckt-thuiswerk. Het leek mij leuk om zo wat bij te verdienen. Niet wetende dat er maandelijks een bedrag van mijn rekening afgeschreven wordt nl 9,50 euro. Ik vind dit schandalig ook omdat ik vrescheidende keren heb gereageerd op werk en dat nu na 1 jaar nog moet krijgen. ja zo kan ik ook mijn geld verdienen.Ik voel me knap belazerd door deze organisatie.
Ik ga onmiddellijk alles blokkeren en ik ben hier echt klaar mee.
groetjes marga

Gedupeerd door:
direckt-thuiswerk

(54) Commentaar: Het zijn een stelletje zakken vullens van mijn lekker verdienen met nikt doen Ik heb mijn bank de rekening laten blokkeren in de hoop dat jullie het ook doen Ik heb daar geen woorden voor Groetjes T.K

Gedupeerd door:
Direct-Thuiswerk

(55) Commentaar: ook ik ben erin getuint ben je op zoek naar werk kijk op die site en er wordt gelijk geld in gehouden wat niet de
bedoeling t was de bedoeling om geld te betalen maar om geld te verdienen ben nu vandaag bij de bank geweest
en heb het nummer laten blokkeren maar een brief aan getekend krijg ik
weer terug gestuurd hoop dat ik hier snel vanaf ben heb geen zin in zulke lui over de vloer te hebben met kleine kinderen.
groetjes gerjanne

Gedupeerd door:
direct thuiswerk.nl

(56) Commentaar: Er wordt ontrechtmatig geld van mijn rekening afgeschreven!!!

Gedupeerd door
: direct thuiswerk.nl

(57) Commentaar: ik ben er ook ingetrapt nu word er er elke maand geld van mijn rekening afgehaalt zonder dat ik werk krijgt zo wil ik ook rijk worden

Gedupeerd door:
direct thuiswerk

(58) Commentaar: Elke maand 10 euro van mijn bank afhalen. Maar nooit geen werk ontvangen van hun. Terwijl ik me wel aanmeld voor opdrachten. Schriftelijke opzegging gedaan. Maar helemaal geen respons of reactie van hun kant.
Grote oplichters!

Gedupeerd door:
http://www.direct-thuiswerk.nl/ThuiswerkJobs/DirectThuiswerk.aspx

(59) Commentaar: ze schrijven wel steeds 14,50 euro per maand af maar laat het ook trouw elke maand terug boeken omdat ze zoveel beloven maar zo weinig doen.

Gedupeerd door:
direct-thuiswerk

(60) Commentaar: Ik lees veel Slecht verhalen erover en ik heb me ook aangemeld en heb vervolgens ook nog geen werk gehad. Ik heb alles laten blokeren en kunnen niks meer van mijn rekening afhalen. Ik heb aangifte gedaan en ze gaan het in behandeling nemen. Ik hoop dat er niet meer mensen gedupeerd worden. Ik hoop dat het voor iedereen lukt het geld terug te krijgen en dat we met ze alle hun kunnen laten stoppen.

Gedupeerd door:
www.direct-thuiswerk.nl

(61) Commentaar: Hallo meldpunt.
helaas anno 2009 kunnen dit soort k.t praktijken nog steeds.
Ik ben er ook in getuind,en heb mijn bankgegevens bloot gegeven.
Ik heb contact gehad met de bank,en advies gekregen de afschrijvingen goed in de gaten te houden en zodra er wat afgeschreven is,contact met hun op te nemen.
Dan storten ze het terug en blokkeren ze de boel.

monique


Gedupeerd door:
direct thuiswerk

(62) Commentaar: Mijn bank heeft gelukkig ingestemd met mijn verzoek de ten onrechte afgeschreven bedrag terug te vorderen. Ik hoefde mijn rechtsbijstandsverzekering niet in schakelen voor deze malafide praktijken. Ik doe alleen zaken met bedrijven die goede bedoelingen hebben. Ik raad iedereen aan het onrecht te bestrijden.

Gedupeerd door:
direkt-thuiswerk

(63) Commentaar: ja hoor ik dus ook al en eigelijk sta ik er achter af niet eens van te kijken want ik hoorde eigelijk niks meer van het bedrijf.
ga morgen gelijk naar de bank toe.

Gedupeerd door:
direct-thuiswerk

(64) Commentaar: Ook ik heb me vandaag gratis geregistreerd en hoe stom het ook klinkt mijn bankrekeningnummer ingevoerd, maar NIET gekozen voor 1 van de paketten. Is de kans groot dat ze geld afschrijven van het rek.nummer? En zo ja, wat is het advies om te doen. Met vriendelijke groet

Gedupeerd door:
www.direct-thuiswerk.nl

(65) Commentaar: Ik heb mij 3 min. nadat ik mij het ingeschreven, afgemeld
en er duidelijk bij heb vermeld dat ik nog nergens gebruik van heb gemaakt.

de volgende dag is er gelijk afgehaald. terwijl er duidelijk is verteld dat ik nergens gebruik heb gemaakt.

Gedupeerd door:
Direct.thuiswerk.nl directeur Jody de Graaf

(66) My Text Area 1: direct-thuiswerk

My Text Area 2: ze vragen een bedrag en dan zou je opdrachten thuis krijgen maar dat is gewoon niet waar

(67) Commentaar: ik ben zo dom mijn bank nummer te geven,hoe moet ik dit oplossen?

gr.Brigitte

Gedupeerd door:
direct thuiswerk

(68) Commentaar: Ik voel mij zwaar bedonderd Ik ben een alleen staande jonge moeder.
Geen werk en kreeg via een mail een pagina van thuis werk. Ik dacht he dat is leuk kan ik ook wel gaan doen . Zo ben ik toch bij de kleine en ook aan het werk! ideaal voor een jonge moeder!
Ik Heb eerst gekeken hoeveel het zou kosten! E14,50 ! maar als je geen werk had thuis gekregen werd de E14,50 weer teug gestort op de rekening. Het is er nu al heel vaak afgehaald maar nog niit weer bij op geschreven!!!!!!! HOE ZIT DIT ??
Maar dat is niet het enige probleem Heb nog nooit iets thuis gestuurd geregen om wat voor hun te gaan doen.
Dus het komt er bij mij op neer dat Thuis werk je gewoon helemaal leeg plukt en dat van de mensen die toch nog iets willen doen om toch een beetje geld te hebben om ook eens een dagje weg te kunnen. Of een keer een kadootje voor hun kinderen!!
Ik vind dit echt gewoon schandalig en hoop ook zeer senl een mail van thuis werk te krijgen waar in staat dat alles weer teug gestort word op je rekening! !!! Anders worden er andere stappen ondernomen!!!!!!!!!!!!!!!
groet.

Gedupeerd door:
direct-thuiswerk.nl

(69) Commentaar: ik heb nooit thuiswerk gehad, er werd wel iedere keer 14,50 van m'n rekening afgeschreven.

Gedupeerd door:
direct-thuiswerk.nl

(70) Commentaar: Ook ik ben zo stom (of toch niet) geweest om erin te trappen!!!
Onze dochter zat ziek thuis en dit leek ons leuk simpel thuiswerk omdat ik weet dat kennissen ook (echt) thuiswerk deden leek ons dit ook wel wat.
Binnen 3 maand zou je werk hebben en anders kreeg je je geld terug.Wat ik raar vond was dat ik me voor sommige jobs had aan gemeld en dat er nog heel veel mensen nodig waren. En vervolgens kreeg ik die job dan niet.
Bovendien vond ik het vreemd dat je nergens een adres kon vinden waar je terecht kon met je vragen. Ik ben dus toen gaan Googlen en zag gelukkig deze site!!
Mijn advies:DIREKT DE BANK BELLEN de rabobank storneert gelijk de laatste 14,50 en blokkeert mijn rekening voor deze OPLICHTERS. De eerste afschrijving is langer als 30 dagen geleden dus die krijg ik helaas niet terug.(LEERGELD DUS!)
controleer zo'n site dus altijd even op Google of vraag het evt bij je bank en geef dus nooit je rekeningnummer.
De mevrouw van de Rabobank zei dat we ons echt niet hoeven te schamen want dat dit ontzettend veel gebeurt en dat ze alles zo proffesioneel doen dat het echt lijkt.
EN DOE ER VOORAL OP DEZE SITE MELDING VAN!
Succes ermee!

Gedupeerd door:
direct-thuiswerk.nl

(71) Commentaar: oplichters....direct thuiswerk

Gedupeerd door:
direct thuiswerk.nl

(72) Commentaar: ik heb me aangemeld bij Direct thuiswerk in en nvoor na de zwangerschap.
nu halen ze al maanden 14.95 euro van mijn rekening zonder dat ik er iets voor terug krijg.
onze dochter is onlangs overleden en nu hebben wij al ons geld hard nodig

Gedupeerd door:
direct thuiswerk

(73) Commentaar: er word elke maad een bedrag van 14.50 en 9.90 van me rekeing afgehaald
terwijl ik daar geen toesteming voor heb gegeven en de bank wil het ook
niet blokkeren dus het word er elke maand gewoon afgehaald weet niet wat
ik er aan moet doen...

Gedupeerd door:
direct thuis werk


Betaal nooit geen geld vooruit en doe nooit uw bankrekening achterlaten m.b.t. onterechte maandelijkse afschrijvingen en ga nooit in op groot geld verhalen.

Vervolg reacties woedende thuiswerkers


Betrouwbaar thuiswerknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gfrtH
hoofdpagina


Let op! Automatische incasso's ouder dan 30 dagen kan worden teruggevorderd door ''ongeldige incasso'' aan te geven bij uw bank.