Er komen de laatste tijd zoveel klachten over emails-verwerken.nl binnen, dat we maar hebben besloten hier een aparte pagina voor te openen. E-mails verzenden per mail kan nooit op een eerlijke manier 15, 20 of 30 euro opbrengen. Zelfs geen 5 euro per mail, want dan zou heel Nederland er wel mee aan de slag gaan. Slogans als 90.000 per maand is niet eens noemenswaardig over te hebben. Ook 1000 per maand niet. We willen allemaal goud geld verdienen, en dat is maar voor een zeer kleine doelgroep weggelegd. ''Overigens is Mollie.b.v. het iDEAL betaalsysteem en staat hier los van, maar u kunt wel (en adviseren dat ook) een klacht deponeren bij Mollie b.v. en zij zullen stappen ondernemen.''

(1) www.emails-verwerken.nl

Startpakket ontvangen maar het enige wat je dan ontvangt is een flinke lijst met manieren dat je andere mensen hetzelfde moet laten doen als jij hebt gedaan, nl betalen voor deze brief die je dan mailt en daar staat in dat je dat weer naar andere mensen moet sturen na betaling, ik vind het misleiding van mensen en doe daar niet aan mee, wel pech voor die betaalde 15 euro

(2)
www.emails-verwerken.nl niets ontvangen oplichter.


(3) Op www.emails-verwerken.nl wordt thuiswerk aangeboden nl. het lezen en beantwoorden van e-mails. (E 25,- per e-mail) Daarvoor moet je E 15,- betalen via Ideal om het startpakket te downloaden. Ik heb dat gedaan maar vervolgens is het niet duidelijk hoe je dat startpakket kunt downloaden. Op de website staat een contactformulier, dat heb ik 2x ingevuld en verstuurd, er wordt niet op gereageerd. Op de website staat verder geen telefoonnummer of adres. Op de de bankafschrijving staat als begunstigde Adyen BV via Mollie. Deze Adyen BV is wel te vinden via internet. Zij en Mollie zijn financiele tussenstations. Adyen verwijst naar Mollie, Mollie hebben een antwoordapparaat aan staan dat ze niet bereikbaar zijn.

(4) bijna door
www.emails-verwerken.nl

My Text Area 2: behoed door sites als deze! goed werk van julie. Deze link is contact gegevens van website te achterhalen bij SIDN

(5) Commentaar: Hallo,
Ik ben opgelicht door
Mollie b.v. die thuiswerk aanbieden door middel van email te verwerken.
De website heet
www.emails-verwerken.nl
Als je 17 euro overmaakt kun je een start pakket downloaden. Ik heb het geld overgemaakt
maar een startpakket downloaden dat luk niet.
Ik ben op zoek gegaan op het internet en ik zag dat meerdere mensen dat hadden gedaan en dus ook opgelicht zijn.

Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen en dat dit soort oplicht praktijken worden bestraft.
Alsvast bedankt

Groeten Sandra

Gedupeerd door: emails-verwerken.nl

(6) Commentaar: Heb €17,00 betaald voor een zogenaamde starterspakket, heb zelfs een e-book gedownload. Je kunt er werkelijk helemaal niks mee!!!! En het is de bedoeling dat je die e-books promoot. Hoe kun je hier achter staan?

Gedupeerd door: www.emails-verwerken.nl

(7) Commentaar: ik heb de site goed bekeken, en het zag er professioneel uit, geen spelfouten enzo, goede uitleg, maar na het starterspakket gedownload te hebben kreeg ik alleen maar plaatjes van msn,abn, etc te zien! er was helemaal geen pakketinformatie. pure oplichting en 17 euro lichter!!!

Gedupeerd door: emails-verwerken .nl

(8) Commentaar: naar onmachtigheids gevoelens over het vinden naar werk stuitte ik op een zogenaamd geloofwaardig verhaal dat je voor 17 euro ipv 25 euro thuswerk kon verrichten door middel van emails verwerken naar het programma op mijn pc geinstaleerd te hebben heb ik een lijst gekregen hoe de werking zou moeten verlopen, al snel kwam ik erachter datje eigen promotie moest maken ipv de door hun beloofde email verwerkingen, het kwam voor mij over alsof hun ook aangaven dat er uitsluitend niet zelf gepromoot moest worden, ook moest ik een ideal acount aanmaken, na alles geinstaleerd kreeg ik een mail met daarin de bedrijven die ik kon inzien hoe zij promotie deelden, maar naderhand dezelfde dag raakte ik mijn code kwijt door een crash op mijn pc, maar hun gaven aan geen nieuwe meer te versturen en dat je de 17 euro weer opnieuw moest betalen, als dat het geval zou zijn dus ik ben die dag 17 euro armer, geworden ipv rijker zoals zij beloofden, trap er niet in want iedere 17 euro is bij honderd klanten al 1.700 euro die hun slapend verdiend hebben

Gedupeerd door: e-mails-verwerken.nl

www.emails-verwerken.nl

(9) omdat ik door mijn burnout eerst nog poos 50% heb gewerkt, heb ik nu een ziektewet uitkering van 70% van die 50% werken, dus een heel lage uitkering, probeer ik wat bij te verdienen wat geen fysieke kracht kost en mijn eigen tijd kan indelen.
Ik heb dus ook € 17 overgemakt, en vervolgens kun je niets, helemaal niets downloaden, en die lijst die krijgt is ook NEP.
Aldert

Gedupeerd door: emails-verwerken.nl

(10) geld betalen en dan
niks krijgen wat een vieze klote streek van hun BAH K*T mensen

Gedupeerd door: emails-verwerken.nl

(11) Ik heb op 8 april 2009 stapsgewijs het startpakket gedownload om 'direct 'aan de slag te kunnen met het verwerken van emails. Nadat ik gekozen had voor 'iDEAL' als betaalmethode, verscheen in de betaalomgeving van Rabobank dat de betaling afgerond is. Hierna verscheen een witte , uiterst ongeloofwaardige pagina met daarop : U heeft de betaling geannuleerd, met daarachter cijfer 1. Ik heb hierna NIETS meer gezien. Ik wil zo spoedig mogelijk EUR 17 teruggestort krijgen, anders neem ik contact op met RADAR en zal deze oplichterij zo spoedig mogelijk een eind kennen.

Gedupeerd door: www.emails-verwerken.nl

(12) ik dacht aan thuiswerk om mn vrije tijd op te vullen thuis en niks leek makkelijker dan emailtjes te beantwoorden
dus ik dacht ik geef me gewoon op, waarom ook niet.
Ik betaalde 19 euro via Ideal aan die mollie of wie dan ook ik kreeg het starterspakket binnen maa niet het wachtwoord wat ik voor de verdere zaken ineens nodig had.
en nu ik al die andere klachten lees word me ineens duidelijk dat ik ook gewoon gruwelijk hard ben genept.

Gedupeerd door: (emails verwerken)

(13) Ik was aan het surven op internet en ik kwam bij e-mailverwerken. ik heb de startpakket aangevraagd en er 19.95 voor betaald. Maar toen ik het startpakket had geopend moest ik een advertentie plaatsen, Er staat namelijk niet op hun site dat dat moet, en ik had dat gedaan en achteraf dacht ik dat kan nooit goed zijn, ze vermelden het heel anders. Hierbij heb ik tot vandaag nog geen 1 mail ontvangen van hun, wat ze zowel beloven. Het zijn gestoorde oplichters. Zo iets doe je toch nie bij je mede mensen. Ik zou zeggen ALLE OPLICHTER MOETEN ZO SNEL DE BAK IN want dit is niet normaal. Wij werken ook voor ons geld en HUN hoeven allen maar mensen te lokken.. VUile oplichters dat ze ook zijn

Gedupeerd door: emails-verwerken.nl

(14) Commentaar: 'Mollie' handelt onder diverse namen. Ik ben van nature niet goed gelovig en wantrouwig. Heb dus de KvK-registratie (nr. 39101549) ook bekeken. Mollie blijkt meerdere aliassen te hebben en daar hadden bij mij de welbekende alarmbellen moeten gaan rinkelen. Stom genoeg toch genegeeerd en vervolgens 47,50 armer, omdat de eerste download-actie mislukte en ik via een andere site (jaja, ook Mollie bleek na mijn betaling) het nogmaals probeerde. Op de eerste mislukte poging heb ik via het vragenformulier melding gemaakt, maar geen antwoord gekregen. Vind je het gek..... Ik ben een weldenkend mens, maar heb me laten oplichten. Een e-book ontvangen (41 pagina's in het engels en vnl. besmet met namen als Paypall etc., waaruit ik al snel kon concluderen dat het om pyramide praktijken gaat! Trap er niet in, bij geen enkele site.
Trap er niet in! Net als velen was ik op zoek naar (eerlijk) thuiswerk om wat bij te verdienen, in mijn geval om lekker op vakantie te kunnen gaan. Het gaat niet om megabedragen die je kwijt bent om je aan te melden, maar het blijft zonde van het geld. Kun je toch iets anders, echt leuks mee doen.


Gedupeerd door: e-mails verwerken.nl

(15) Commentaar: Eigenlijk kan je hat al op je klompen aanvoelen, maar zoals er op de site wordt gezegd door verschillende gebruikers, wie niet waagt wie niet wind!
Ongelovelijk dat een wel opgeleid iemand als ik toch gaat voor het snel geld verdienen waarvan je onbewust weet dat het niet klopt!
19,95 heeft mij dit gekost. Op de dag van vandaag nog geen enkele email ontvangen natuurlijk en daarom alles verwijderd van de computer inclusief de advertenties.
Weg vertrouwen in de mensheid! Wat een oplichters. Onbegrijpelijk dat dit gewoon door kan gaan!

Gedupeerd door: emails-verwerken.nl

(16) Commentaar: Ik heb via de TROS, programma RADAR op de hoogte gesteld, ik hoop dat zij mijn, en jullie geld kunnen terug vragen.

Gedupeerd door: Email verwerking

(17) Commentaar: Ik heb 50 euro betaald om aan het 'handboek' te komen om emails te beantwoorden voor de organsiatie Verwerk Emails. Ik meende te begrijpen dat dat ging om het beantwoorden van vragen met echte informatie. Het bleek te gaan om het verder doorverkopen van dat handboek ... een lege huls dus. Ik ga dat zeker niet doen, want ik wil mensen niet oplichten. Maar ik deponeer graag deze klacht en ik zal er ook alles aan doen om te zorgen dat de mensen die mij mailen duidelijk te horen krijgen dat ze hier niet op in moeten gaan.


Gedupeerd door: verwerk emails

(18) Commentaar: ik heb 19.95 betaald maar niet eens een startpakket kunnen downloaden..

Gedupeerd door: http://www.emails-verwerken.nl/

(19) My Text Area 1: Niemand, daar ben ik te intelligent voor.

My Text Area 2: Bij toeval kwam ik op de site Emailsverwerken.nl en na wat verder zoeken op deze site.
Volgens mij moet je wel een enorme sukkel zijn als je niet al in een seconde door hebt dat dit je reinste oplichterij is.

* Reactie Meldpunt Thuiswerk op klacht nummer 19*:

Beste heer/mevr, het heeft niet zo zeer met intelligentie te maken of een sukkel zijn, maar meer met ''naiviteit'' omdat mensen snel geld willen verdienen om kleine schulden af te betalen of uit voorzorg een buffer willen aanleggen voor mindere tijden. Rouw komt na de zonde, en is het vaak te laat als mensen gaan googelen als ze zich opgelicht voelen. Doe
geen geld vooruit betalen of bankrekeningnummer achterlaten. ''Trap niet in groot en makkelijk geld verdienen verhalen, want dat bestaat niet en kijk naar realistische websites die je geen gouden bergen beloven, maar een normale bijverdienste naast het eigen inkomen voorschotelen.'

Meer informatie en handelswijze mails verzenden
Hoofdpagina