Hier een kleine greep klachten van ''woedende thuiswerkers'' die absoluut geen toestemming hebben gegeven voor maandelijkse afschrijvingen en nu niet weten hoe ze deze (malafide) praktijken moeten stoppen en ten einde raad struinen ze internet af voor de gouden ei, maar is deze ''gouden ei'' wel te vinden op internet?

www.direct-thuiswerk.nl directeur Jody de Graaf bekendse bedrijf op dit moment (Tros Opgelicht uitgebreid in de uitzending geweest).

Hier een kleine selectie van woedende, maar ook gefrustreerde mensen die ten einde raad zijn.

Commentaar gedupeerde: Direct-Thuiswerk heeft onrechtmatig geld van mijn rekening geschreven.
Ik heb gekeken naar hun aanbod en besloten dat ik geen pakket van hun wou afnemen. Voor de duidelijkheid ik heb mij nergens voor aangemeld daarom is de afschrijving onterecht.
Ik ben hier woedend over want ik heb 5 minuten op hun site gekeken en nu moet ik achter mijn geld aan. Dit zou absoluut niet mogen.
Bedankt dat jullie het mogenlijk maken dat ik een klacht kan indienen.

Reactie op de binnengekomen klacht van het Meldpunt Thuiswerk

Het is algemeen bekend dat direct thuiswerk geld eraf haalt en adviseer bij de Opta (waakhond) aangifte te doen en ook bij www.consumentenautoriteit.nl en geschillencommissie en het bedrag te storneren. Geef nooit je bank,-girorekening door.

Op onze andere pagina van het Meldpunt Thuiswerk staan nog veel meer klachten, maar als u een klacht heeft, vernemen wij dit graag. Bent u ook opgelicht door direct-thuiswerk.nl? Klik hier

direct-thuiswerk.nl maakt honderden slachtoffers? klik hier


Woedende thuiswerker(s) over de praktijken van direct-thuiswerk.nl
Hoofdpagina