Google
 


Absoluut te vermijden telefoonnummers waar dhr Toine van Esch van De Thuiswerklijn op dit moment mee adverteert, 0900-2323233 80 cpm en 0903-36490 1.12 cpm, mailadres: drivehq.com, om met gloednieuwe nummers de zwarte lijsten, etc, te misleiden/ontlopen. Zodra u dit leest en u bent al gedupeerd door deze meesteroplichter Toine van Esch, alias Oliver, doet dan aangifte bij consumentenautoriteit. Is gratis en zij kunnen u verder helpen. Doet niemand wat, zal deze heer van De Thuiswerklijn, www.thuiswerkcentrale.com, nog jaren mensen gaan oplichten, want hij heeft als eerste gezeten, jaren geleden, onder de naam thuiswerkcentrale Ozego, daarna toen het te heet onder zijn voeten werd, thuiswerkcentrale CDM en huidig de inmiddels beruchte De thuiswerklijn.
Ook SMS 4414 refereert aan deze oplichter.

Wij adviseren u met klem niet op de mails van drivehq.com in te gaan, en bovenstaande nummers te contacteren, want anders bent u echt dief/dievegge in uw eigen portemonnee. Daar kunt u echt op rekenen!!!!!!
Hoe mooi ze het ook voorspiegelen, niet doen, want er zijn
duizenden mensen de afgelopen jaren gedupeerd. Kijkt u alleen al op de naam Toine van Esch of De Thuiswerklijn, A.I.logistics, 0900-0400354, Thuiswerk garant, of drivehq.com op internet. Het ergste is dat deze meesteroplichter is veroordeeld in februari 2007 door de reclamecodecommissie om het feit dat ze erg misleidend waren op het gebied van de nep thuiswerkconsulentes zoals de pseudonaam M.Bloemers, en dat de reclamecodecommissie tot de volgende conclusies kwam (citaat) - dat er geen thuiswerk uit voort kwam/komt, en de duur van het gesprek opzettelijk werd/wordt verlengd. Is maar even dat u het weet. U bent gewaarschuwd. lees hier de volledige uitslag van de reclamecodecommissie en huiver.
0900-2323233 80 cpm - absoluut vermijden!!!!!!
Meldpunt
Thuiswerk garant