Mes snijdt aan twee kanten

Moneymiljonair is een bedrijf wat door middel van het klikken van de e-mail (url), kan uitlezen hoeveel e-mails zijn geopend, en per geopende e-mail krijg je een klein bedrag voor, wat uitgedrukt wordt in parels. Moneymiljonair kan de adverteerders op deze manier overtuigen dat de mails ook daadwerkelijk worden geopend en hoopt vanzelfsprekend dat ze gelezen worden en zo de omzet van het bedrijf doet stijgen en niet zoals met veel spammail, 99,9% ongeopend wordt verwijderd en in de prullenmand verdwijnt. Moneymiljonair weet natuurlijk dat velen de mails openen met de ogen dicht en gelijk verwijderen, maar statistisch is wel gebleken dat zo'n 30% toch gevoelig blijken te zijn voor sommige aanbiedingen of goede doelen en die hadden anders ook ongeopend verwijderd door de consument en toch ook winst voor de adverteerder.

Aanmelding

Wij van het Meldpunt Thuiswerk zijn zo'n 6 maanden geleden begonnen met het gratis aanmelden. Je moet daarbij wat formaliteiten invoeren, rekeningnummer in combinatie met tenaamgestelde is het belangrijkste omdat daar uiteindelijk het geld naar overgeboekt moet worden wanneer jij de opdracht geeft en anders blijft het opgelopen bedrag gewoon staan. Als je 12.50 bereikt hebt (staat gelijk aan 1.000.000 parels), kun je je laten uitbetalen door op de link te klikken: Ik wil een uitbetaling in Euro's!


Inkomsten genereren lekker vanuit huis

In het begin krijg je al de beloofde e-mailtjes van moneymiljonair. Als je de url aanklikt in het mailtje, zie je al gelijk in 1 oogopslag dat het b.v. om lenen, goede doelen of postoderbedrijven gaat en je hebt de neiging snel weer de pagina te verwijderen. Wacht wel tot de pagina ingeladen is, want het systeem van Moneymiljonair registreert pas na de doorgelinkte url (pagina van de adverteerder).


Resultaat financieel als continuiteit aan ontvangen e-mails.

Over een week gezien zit er aardig wat continuiteit in het verkrijgen van e-mailtjes van moneymiljonair, maar de frequentie fluctueert, naargelang de adverteerders. Praten we over een gemiddelde, dan ligt dat op zo'n 3 per dag.


Na een half jaar bij moneymiljonair aan bijverdiensten opgebouwd

Wij van het Meldpunt Thuiswerk hebben na een half jaar zo'n 26,38 opgebouwd (2110000 parels), dat is zo'n 4,39 per maand. Per jaar kom je ongeveer op zo'n 52,76 uit. De frequentie (hoeveelheid) is allesbepalend wat je verdient.


Testresultaat moneymiljonair in rapportcijfers uitgedrukt van 0 tot 10

Gemak aanmelding: 7
Frequentie e-mails per dag: 8
Betrouwbaarheid: 10
Hoogte bedrag per mail: 7
Snelheid waarop de geopende mail wordt doorgelinkt naar de bewuste pagina: 7
Hoogte gegenereerde inkomsten vergelijkend met concurrentie: 8
Beloofde uitbetaling: 10
Overzichtelijkheid account: 9

Totaal gemiddelde: 8.25
Thuiswerk testresultaat moneymiljonair.nl
Hoofdpagina
Let op! www.verdiennusnel.nl keert het beloofde geld niet uit! Moneymiljonair daarentegen keurig binnen anderhalve week.
Voor gratis aanmelding en gelijk geld verdienen, klikt u op de blauwe banner