Deze thuiswerk klacht over de grootste internetoplichter, blijkt nu, Robert Jan van der Zwaan uit Venezuela heeft onze aandacht getrokken

Commentaar: deze meneer werk zogenaamd via adecco thuiswerk wat dus helemaal niet zo is,bij adecco hoofdkantoor kennen ze hem niet, hij maakt zijn handen vuil aan oplichting en fraude,hij biedt zogenaamd thuiswerk aan maar in het echt wordt je in een web van oplichting gestrikt ,zodat er flink grote problemen komen,hij reageert meestal op advertenties op speurders en marktplaats

Gedupeerd door: barry kalf alias robert-jan van der zwaan

Naar aanleidng van deze klacht stuitte we al vrij snel op een web van oplichting.

Met wat
simpel zoeken vinden wij al de eerste advertenties op gebied van inpakwerk, computerwerk en e-mails verwerken en dat laatste is per definitie oplichting omdat het niet meer gaat dan doorgeven van simpele informatie hoe je de volgende het geld kan aftroggelen. De bedragen lopen uiteen van 5 tot 100 euro per e Book. E book is synoniem voor e-mail met de betreffende informatie tot misleidende informatie.

De volgende advertenties met spelfouten zijn we ook tegengekomen van
Robert-Jan van der Zwaan:

Ben je op zoek naar een leuke baan en wil je zelf je werktijden,
Bepalen en ook nog goed bijverdienen.!
Dan ben jij misschien wel de gene die wij zoeken om ons team te versterken.

Wij zijn een jong bedrijf dat sinds 2007 de verzending verzorgt ,
van diverse internet bedrijven.

De pakjes gaan naar binnen en buitenland.
Het kunnen onderdelenen zijn maar ook nieuwe producten of producten die
retour komen van de klant.

Wat houd het werk dan precies in denk u !!!

U ontvant op afgesproken tijden en dagen de pakjes bij u thuis.
Deze controleerd u op bv beschadigen en op de verpakking.
U geeft dit dan direct door aan ons.
Wij maken dan het nieuwe label voor u in orde die u ontvangt via de email.

Wij proberen het dan nog de zelfde dag weer te laten ophalen door Tnt of
Ups dat is verschillend.

Gemiddeld kunt u 20 pakjes per week ontvangen afhankelijk van de drukte bij
de bedrijven en in u regio.


U ontvangt een vergoeding van 6 euro per pakje en 3 euro voor een envelop.

Het is erg belangrijk dat u een printer heeft en dat u met een computer
weet om te gaan.
.,
Heeft u interessen in deze baan reageer dan snel.

Tevens een inschrijformulier wat financieel veel consequenties kan hebben m.b.t. identiteitsfraude en wat al niet meer. De combinatie knullige spelfouten en e-mailsverwerken riekt dit zeer zeker naar oplichting en adviseren de mensen ook zeker niet hiermee in zee te gaan.

Aanmeldings formulier thuiswerk

Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email:
Mobiel nr:
Geboorte datum:
Sofinummer:
Id nummer:
Naam bank:
Bank nr:
Opleiding:
Werk ervaring:
Zodra wij u aanmeldings formulier hebben ontvangen zal een medewerker
contact met u opnemen

We zijn tot slot nog even gaan zoeken op de naam Robert Jan van der Zwaan en tot onze verbazing zagen we een spoor van oplichting. Klik hier op de gigantische lijst met malafide websites van tenten tot zonneschermen en (uiteraard niet betalen) het thuiswerk, zie boven. Hij gebruikt namen als Adecco Thuiswerk, Content Thuiswerk en Thuiswerkgroep Nederland. www.thuiswerkgroep.nl is inmiddels buiten gebruik gesteld. Ook gebruikt hij doorgeschakeld naar het buitenland het 084-0032053 telefoonnummer. Ook viel te lezen dat Robert-Jan van der Zwaan belde uit Venezuela en zo buiten schot blijft van opsporingsdiensten op gebied van cybercrime. Venezuela heeft namelijk geen uitleveringsverdrag met Nederland als het gaat om internetoplichting. Hij probeert je vooral te strikken met teksten als speelgoed inpakken en e-mails verwerken. Dat laatste is per definitie malafide en verboden.

Zo of zo attenderen wij altijd erop geen correspondentie te onderhouden met hotmail, yahool of gmail adressen aangezien deze e-mailadressen heel simpel aan te maken zijn en net zo simpel weer af te sluiten.

Tevens adviseren wij dringend de mensen op te letten dat er geen producten worden opgestuurd (retourpakketten), want de nieuwste rage zijn katvangers en voordat u het weet staat er een deurwaarder voor de deur omdat door slinkse wijze het wordt doorgesluist naar andere bestemmingen in het buitenland.

Serieuze bedrijven gebruiken altijd eigen domeinnaam e-mail.
Betaal nooit geen geld vooruit of zomaar bankrekening verstrekken.

Om er zeker van te zijn dat u niet te maken heeft met oplichtingspraktijken, adviseren wij u specifiek te letten op de volgende punten:

- realistische bedragen - betreft een (kleine) bijverdienste en geen topinkomen.

- geen Hotmail, Gmail of Yahoo verkeer via vage opgeklopte advertenties.

- niet laten opsturen en dan omlabelen naar b.v. een plaatsje ver in het buitenland, want serieuze bedrijven sturen niks op; of het wordt gebracht en opgehaald of u dient het zelf te halen en brengen in uw regio.

- gaat altijd eerst kennis maken met de rayonmedewerker of eigenaar
binnen het bedrijf zelf en niet werken zonder te weten waar je voor werkt.


- geen geld vooruit betalen of u moet
zeker zijn dat ze een thuiswerk keurmerk hebben, zie witte lijst thuiswerk. Verifieer (klikken op keurmerk of aparte doorverwijzing naast keurmerk) altijd het keurmerk thuiswerk op de witte lijst thuiswerk om er zeker van te zijn dat u niet met een nepkeurmerk te maken heeft. Deze bedrijven staan namelijk onder toezicht van Het Meldpunt Thuiswerk.

Ook het programma ''Recht Gezet'' door John van der heuvel besteedt hier aandacht aan en zoekt de grootste internetoplichter op in Venezuela waar hij een luizenleventje leidt met vrouw en kind.bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb nnnHoofdpagina