We krijgen de laatste tijd erg veel klachten over thuiswerkorganisaties, vooral op gebied van geld verdienen met e-mails. Je wordt er zo langzamerhand mee doodgegooid met slogans als: ''je kunt onmiddellijk veel geld verdienen met e-mails
of fantastisch administratief werk.... maar de praktijk is anders''.

Je hebt snel in de gaten dat het niet is wat je belooft is, en probeert te storneren, maar via Pay-pal kun je helemaal niet storneren en je bent per definitie je geld kwijt.

Het is daarom zaak heel goed de kat uit de boom te kijken waar u mee in zee gaat.

Ik adviseer u om uberhaupt met thuiswerkorganisaties niet in zee te gaan in combinatie uiteraard met Pay-pal, en helemaal niet uw rekeningnummer achter te laten. Eerst thuiswerk of eerst het
product of dienstverlening en dan uw rekeningnummer doorgeven zodat ze u kunnen uitbetalen, en niet gelijk afschrijven en voor de rest gebeurt er niks meer.


Ook discutabele thuiswerkbemiddelaars hebben dit lucratieve handeltje ontdekt en zo u proberen te strikken met maandelijkse abonnementskosten en zo niet meer kunnen storneren. U begrijpt dat bellen weer veel geld kost (0,80 cpm) en mailen wordt niet op geantwoord en aangifte heeft bijna al geen zin meer omdat duizenden u voor zijn gegaan en discutabele bedrijven net op de rand zitten van de wet balanceren.

Hier 2 willekeurige klachten van de zovelen die wij dagelijks binnenkrijgen.

(1) Laten jou een ebook kopen van €30. Je zou geld verdienen met het checken van email. Dit gaat via Paypal, waarschijnlijk hebben ze dan ook jou rekeningnummer.
Stom!

(2) Dacht een lijst te krijgen met tips voor thuiswerk. Nu kreeg je een ebook waarin je een paypal account aanmaakt.
Je adverteert om mensen dit ebook ook aan te schaffen.
Dit ebook heb ik dus 'gekocht' voor 30 euro. Dit lijkt veel op het piramide systeem en ruikt
naar oplichting.
Dit bedrijf was Buckaroo BV. Storneren via de Postbank lukt niet...
Ik wil mijn geld terug!

(3) op uw site staan o.a. 2 thuiswerk-organisaties t.w. Get Easy Online Cash en Emailservice24.nl en niet op de site: beabove.nl. de eerste 2 met kvk nummer, voor de hand-
leiding vragen zij ca. €15,= de betaling kan via PayPall lopen of via de bank. Is Paypall vertrouwt en hoe wetkt dat. Kunnen wij met de 3 organisaties voor emailver-werking gerust gaan werken,? thuis achter de p.c.?
Hoofdpagina
Ook problemen met het niet kunnen storneren en u voelt zich behoorlijk gedupeerd? Dien een klacht in bij het Meldpunt Thuiswerk en wij zorgen dat dit bij de juiste organisatie(s) terecht komt en we hebben ook goede contacten met de media.