www.direct-thuiswerk.nl van het Lvow hanteert de inmiddels zeer omstreden thuiswerk abonnement. De gesuggereerde gratis thuiswerk vacatures kunnen alleen bekeken worden als het bank of girorekening wordt achtergelaten in het menue en mensen raar op hun neus kijken als er al na een paar dagen een bedrag van 14.50 wordt afgeschreven zonder toestemming daarvoor te hebben gegeven. ST FOUND DOCDATA PAYME 55.69.77.556 pid172685809T.

Handig om te weten: storneer het bedrag als het u ook is overkomen en blokkeer de automatische incasso. Zorg als er een incasso op u afgestuurd wordt voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand kost 5 euro en staat u bij in geval van nood.
Houd rekening ermee dat het bedrijf wat afschrijft via een andere rekening opnieuw de blokkade kan omzeilen en zo alsnog een bedrag kan afschrijven.
Schriftelijk bij uw bank een ''ongeldige incasso'' indienen als de vorige automatische incasso(s) langer hebben geduurd dan 30 dagen is ook een effectieve mogelijkheid.


www.thuiswerk.tv (dochterbedrijf van het Lvow Nijmegen en zusterbedrijf van o.a. direct-thuiswerk.nl meldt op de website het volgende: Voor België: 0903-40131 (€ 1,12 p/min). het nummer in België is wegens een storing tijdelijk niet bereikbaar

Handig om te weten: de Belgische overheid heeft een tijdslimiet van 10 minuten ingesteld als er van Belgie naar Nederland wordt gebeld met een 0902 of 0903 betaald nummer om lange wachttijden te voorkomen. Gesprekken, in dit geval wachttijden langer dan 10 minuten moeten worden niet meer uitbetaald door de Belgische telecombedrijven. U begrijpt nu waarom het nummer buiten gebruik is gesteld wegens een 'tijdelijke storing', maar in werkelijkheid is er niks meer te verdienen voor thuiswerk.tv c.q. het Lvow Nijmegen.www.smsdienstenfilter.nl een filter wat alle terugkomende betaalde sms abonnementen in 1 keer blokkeert.

Handig om te weten: als u met uw handen in het haar zit omdat u een advertentie gelezen hebt van een 'bedrijf' wat thuiswerk aanbiedt via een sms betaalde dienst en niet goed weet af te melden, dat hoeft u heel simpel uw mobiele telefoonnummer in te voeren op de website en maximaal 3 dagen is de betaalde dienst geblokkeerd en wilt u later deblokkeren omdat de filter namelijk alle (terugkomende) abonnementen blokkeert, geen probleem. Eenmalige sms diensten worden uiteraard niet geblokkeerd en vanzelfsprekend geldt deze dienst sms blokkade voor wat voor abonnement dan ook die u afgesloten hebt of sterker nog; niet eens weet hoe u eraan gekomen bent. Het kost wel eenmalig 25 eurocent om te blokkeren en 25 eurocent eenmalig om te deblokkeren, maar het werkt zeer effectief. Meer hierover klik hier

Ook handige tips thuiswerk door te geven, meld het hier
Hoofdpagina