U kunt direct aan de slag en het wordt bij u thuisgebracht en weer opgehaald, ook op Ameland en de andere eilanden komen in aanmerking om het thuisgebracht te krijgen. Wij hebben honderden opslagplaatsen in heel Nederland en Belgie en u verdient met een normaal tempo 150 euro gegarandeerd per dag!!!!!!!! Dat is 1050 per week en 4200 gegarandeerd per maand!!!!! Het gaat om kerstmannen, kerstballen, kerstpakketten, kerstversieringen, kerstverlichting, kerstpoppen, kerststukjes inpakken. Minimaal 1 uur per week moet u eraan besteden en ervaring is niet belangrijk en leeftijd vanaf 15 jaar. Onze chauffeurs brengen het om de dag bij u zodat u weinig ruimte nodig hebt. Woont u niet op de begane grond, geen probleem, het wordt gebracht desnoods tot de woonkamer.4200 euro per maand verdient u ,en u hoeft maar een borg te betalen van 150 euro en na het werk verricht te hebben, krijgt u het geld plus betaalde borg op uw rekening gestort. Stort uw borg op...

U ziet hoe makkelijk zo'n tekst opgemaakt kan worden in feestelijke kerstkleuren

Dit zijn nu typische advertenties die elke keer rond de feestdagen de grond uitgestampt worden om mensen te manipuleren met prachtige c.q. romantische werkzaamheden. U leest ook duidelijk in de tekst boven u dat men aangeeft het in heel Nederland en heel Belgie thuis te brengen en zelfs op 1 van de eilanden om op deze manier zo'n groot mogelijke doelgroep te bereiken, en als er maar zo'n 5% in deze fabeltjes trappen, kan dat veel geld opleveren voor een oplichter. Zo was er ook een soortgelijke advertentie te zien op Speuders en de walhalla van oplichting, Marktplaats.nl, dat men 550 euro borg moest betalen voor een frankeermachine en gelooft u het of niet, maar er zijn slachtoffers gevallen die daadwerkelijk zoveel borg hebben moeten neertellen, enkel en alleen omdat het zo vreselijk mooi werd voorgespiegeld en zo in de ban geraakt zijn van de mooie werkzaamheden, snel de portemonnee werd getrokken en dat te bedenken dat je geld wilt verdienen op een eerlijke manier en geen honderden euro's kwijt bent en geen steek thuiswerk verricht hebt.

Betaal nooit geen thuiswerk borg of uberhaupt geld vooruit om thuiswerk te krijgen

Zodra u leest dat er borg betaald moet worden voor een frankeermachine of wat dan ook voor, niet doen, want serieuze bedrijven houden de borg in van uw eerste bijverdienste en als u stopt en u levert het apparaat weer netjes in, u de borg ook terug krijgt en niet betalen aan een bedrijf waar niet eens het telefoonnummer van bekend is, laat staan Kvk nummer of adresgegevens van het bedrijf. Laat dit een waarschuwing zijn en succes met de zoektocht naar betrouwbare bedrijven. We hopen dat deze pagina bijdraagt naar betrouwbaar thuiswerk.


Hoofdpagina