Hier leggen we uit om uw betaalde periodieke sms'jes simpel te blokkeren
Hoe vervelend is het niet als u niet weet hoe u aan bepaalde sms'jes komt en nog belangrijker; hoe kom je er vanaf. Zeker als het om betaalde sms'jes gaat. Vooral onnozele thuiswerk sms'jes op gebied van fantastisch thuiswerk als administratief thuiswerk en computer thuiswerk en het zeer gewilde inpak thuiswerk sms'jes a 1.50. En ringtones in alle soorten en maten spannen de kroon en hoe kun je dit in een oogwenk doen; door middel van simpel uw mobiele telefoonnummer in te voeren op de pagina kunt u kiezen voor 2 optie's. Optie 1 is blokkeren (houd rekening met een volledige blokkering van alle abonnementen) en optie 2 te deblokkeren, maar dan loopt u weer de kans de superdure ringtones of anderszins te ontvangen in de loop der tijd.

De frequentie kan zo hoog liggen dat het wel 180 per maand kost

Een gulden middenweg is er naar mijns inziens nog niet, maar deze sms filter houdt de kosten wel in toom, want reken eens uit als er 30 sms'jes per week a 1.50 verschijnen op uw mobiele venster? Dat is zo maar 45 euro en dat keer 4, 180 euro per maand en men weet niet eens hoe de verzender aan de mobiele nummer komt, maar onder de hand. Uiteraard hoopt de verzender dat en een x-aantal dit maar laten gaan omdat ze niet weten dit af te melden en zeker de wat oudere mensen niet en dat brengt geld op.

eenmalig 25 eurocent voor blokkade en deblokkade

Consumentenprogramma Kassa heeft dit ook in Oktober/november in de uitzending belicht en tevens de website geadviseerd waarbij ik er wel gelijk aan wil toevoegen dat de totale blokkade niet gratis is, maar een eenmalig tarief van formaliteiten 25 eurocent kost (kosten te dekken) en als je het wilt deblokkeren opnieuw 25 eurocent er tegen aan moet gooien, maar staat in schril contrast met de 180 euro gemiddelde kosten per maand als u nogmaals vast zit aan thuiswerk abonnement of anderszins.

Maximaal 3 dagen duurt het voordat het zijn vruchten gaat afwerpen

Als u uw mobiele nummer ingevoerd hebt in het venster, dan duurt het maximaal 3 dagen voordat het zijn vruchten gaat afwerpen en het resultaat mag er dan ook gelijk zijn. De sms blokkade geldt voor onbepaalde tijd. Eenmalige diensten worden niet uitgesloten en kunnen gewoon worden gebruikt. Het gaat vooral om de periodieke sms abonnementen.

Sms periodieke blokkade is ook erg geschikt voor jongeren

Blokkade sms diensten voor jongeren die anders gigantische schulden achterlaten met uiteenlopende ringtones en het werkt erg verslavend, kan ook uitgesloten worden.

Stichting SMS-Gedragscode

Blokkeren betaalde SMS abonnementsdiensten. Het blokkeren van Mobiele telefoonnummers via SMS-diensten Filter is tegen een kostendekkend tarief. U dient de mobiele telefoon bij de hand te hebben om de telefoon te blokkeren voor betaalde sms abonnementsdiensten.
Hoofdpagina