Meestal is het komkommertijd bij de thuiswerkcentrale, echter door het slechte weer is er volop werk. Neemt u contact op met de consulente en zijn neemt met u de per direct beschikbaar zijnde vacatures door. We hebben zelf externe koeriersbedrijven ingezet om alle thuiswerkgoederen af te leveren.

NIEUW
U kunt vanaf vandaag uzelf bij ons ook aanmelden voor alle andere thuiswerkbedrijven in Nederland (558 bedrijven) door eenmalig uw gegevens aan ons door te geven sturen wij met uw toestemming deze gegevens door aan de thuiswerkcentrales in de regio, of daarbuiten daar veel thuiswerkbedrijven gebruik maken van transporteurs die de goederen voor 1 prijs waar ook in Nederland afleveren en weer ophalen. U bent dus als thuiswerker niet regio gebonden. Neem contact op met de consulente op
0900-2323233 (80cpm) en kunt u deze week aan de slag.

Geen wachttijden u heeft binnen 10 seconden iemand aan de telefoon.

met vriendelijke groet

Ad Plasveld


Geen mail meer ontvangen mail ons op uitschrijven@drivehq.com
Dit is opnieuw weer zo'n mailtje wat 03 juli 2007 is binnenkomen bij heel veel mensen die zich 'gratis' hebben opgegeven voor een nieuwsbrief. U begrijpt wel dat dit te mooi is om waar te zijn; binnen 10 seconden iemand de lijn. Je krijgt bijna het gevoel dat er morgen een grote truck met werk wordt aangeboden door De Thuiswerklijn c.q. A.I. Logistics. Alleen moeten we aan 1 ding niet voorbij gaan, en dat is; pure misleiding. Waarom? Ze zijn veroordeeld in december 2006 door de reclamecodecommissie thuiswerkconsulente M. Bloemers - (die helemaal niet bestaat), en vooral is veroordeeld i.v.m. de duur van het gesprek te verlengen. Ook daar zijn ze scherp op veroordeeld door de reclamecodecommissie. Ad Plasveld is uiteraard ook zo'n pseudonaam. Wat wel bestaat is Toine van Esch (eigenaar van De Thuiswerklijn en wat al niet meer), dat is geen pseudonaam. Wij zouden bijna zeggen, jammer dat hij wel bestaat!! Was een hoop ellende bespaard gebleven onder de thuiswerkers. Tot slot met een enorme brede smile; het wordt in het hele land gebracht door transporteurs; ook op Ameland en Hulst; of waar dan ook. Dat moet ontzettend veel kosten mee zich mee brengen, maar Toine van Esch heeft het niet arm, dankzij u!!!!!!!!!!! Wie weet!? Nee, zoiets is echt te zielig voor woorden, en al helemaal dat ze met zeggen en schrijven 558 bedrijven samen werken! Ja, 558 bemiddelingsbureau's (medeoplichters) als Thuiswerkcentrale Aurora, www.thuiswerk.tv, Lvow....dan kom je er wel. Absoluut deze meesteroplichter met telefoonnummer 0900-2323233 a 80 cpm links laten leggen. We zeggen het niet zomaar, want zou het een echt eerlijk bedrijf zijn geweest, hadden we deze gemene oplichter wel op de witte lijst thuiswerk geplaatst inplaats van de gitzwarte thuiswerklijst. Zie hieronder de karikatuur.
0900-2323233 a 80 cpm is een zeer berucht 0900 nummer
Hoofdpagina